Loopt u de Walk of Wisdom? Dan verwelkomen wij u van harte om te overnachten in het gastenverblijf op ons terrein in Deest.

We bieden u alles wat u nodig heeft: de privacy van een vrijstaand huisje, Wi-Fi, een eigen keuken, douche, toilet, woonkamer met eethoek, een slaapgelegenheid en een overdekt terras. Bovendien staan de benodigdheden voor het maken van koffie, thee een ontbijt voor u klaar.

Op de bovenverdieping is een tweepersoonsbed aanwezig en de slaapbank in de woonkamer kan ook als tweepersoonsbed worden gebruikt.

Het verblijf staat in Deest op 500 meter van de route. In de buurt vindt u Het Trefpunt en cafetaria Het Plein. Hier kunt u wat drinken of eten. Houd u er rekening mee dat de dichtstbijzijnde supermarkt zich bevindt op 4 km van het huisje. Als dit problemen oplevert, laat ons het gerust weten. Wij kunnen dan eventueel wat voor u betekenen.

Voor reserveringen of overige vragen kunt u bellen of whatsappen naar 06 117 380 54. Ook kunt u een bericht sturen naar info@narratief.nl of gebruikmaken van het contactformulier.

Kom op verhaal in Deest. We zien u graag.

Foto’s Gastenverblijf

Contactformulier

Privacy verklaring *