Onze Diensten

Advies en Organisatie-ontwikkeling

We bieden de opdrachtgever vaak verschillende mogelijkheden. Ons advies is altijd gebaseerd op actieonderzoek; bureauonderzoek, interviews, groepsbijeenkomsten en ‘meedoen’.

Bovendien schrijven we zelf graag mee aan een programma- of projectplan. We hebben ervaring in programma- en projectmanagement bij landelijke overheid, zorgpartners en gemeenten. Wij kunnen bijdragen aan arbeidsintensieve aanbestedingstrajecten.

Teamontwikkeling en Training

Wij verzorgen trainingen op verschillende thema’s. In management- en organisatie-vaardigheden. Maar ook in praktische en handige trainingen zoals procesmanagement, timemanagement, teamorganisatie en projectmanagement. Trainingen maken we meestal op maat, in samenspraak met de opdrachtgever.

Coaching en Supervisie

Onze coaching en supervisie wordt ervaren als recht door zee, mensgericht en onverbloemd. We werken in verschillende methoden, afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever, en tussen ons en de coachee. Eén ding is zeker. We doen het anders. We gaan dingen ondernemen.

Hoewel de vertrouwelijkheid van een dergelijk traject moet worden gewaarborgd, is er altijd een evaluatiemoment tussen de opdrachtgever, coachee en Bureau Narratief.

Blatensky Team Programma

Het Blatensky Team Programma is teambuilding 2.0. Naast de gebruikelijke trainingsmethoden, leggen wij de nadruk op creatief, avontuurlijk en verhalend samen werken. Daarin onderscheidt Bureau Narratief zich.

Het Blatensky Team Programma is een geheel verzorgd programma van minimaal drie en maximaal vijf dagen in Tsjechië. U verblijft in een goed pension met veel privacy. U heeft als deelnemer een eigen slaap- en werkkamer en met uw team beschikt u over een goede gemeenschappelijke ruimte waarin samen gewerkt kan worden. Er is voorzien in alle maaltijden en drankjes. U wordt het gehele programma begeleid door Bureau Narratief.

Cultuuranalyse

U wilt weten hoe uw organisatie ervoor staat in omgang, gedrag, houding, uitingen en gedragen, gemeenschappelijke waarden? Wij brengen uw organisatiecultuur in kaart met onze eigen ontwikkelde uitgebreide cultuuranalyse. Onze cultuuranalyse bestaat uit vier bouwstenen en wordt altijd afgesloten met een compact, goed leesbaar rapport met conclusies en aanbevelingen. We gaan dieper en breder. We willen van ‘voren naar achteren’ weten hoe het zit en verbreden cultuur altijd in het bredere perspectief van de organisatie. Cultuur staat immers nooit op zichzelf.